Edukativna Pozorišna Predstava “S.O.S.”

0

PRIKLJUČI SE AKCIJI „BUDI I TI NA DISTANCI SA SUPSTANCOM“

Udruženje gradana “Chill out” u saradnji sa Fakultetom dramskih umetnost Beograd i uz podršku Uprave za zdravstvo Grada Novog Sada i Komisije za borbu protiv droga Grada Novog Sada pokrenulo je produkciju edukativne dramske predstave “S.O.S.” čiji je cilj edukacija naše dece na temu primarne prevencije zloupotrebe droga, alkohola i duvana, prilagodjenu kroz dramsku radnju i ostavljajući mogućnost gledaocu da sam donosi zaključke.Tekst za predstavu napisala je Marija Ardeljan, režiju potpisuje Minja Bogavac; produkciju Goran Duković.

Pozivamo sve medije, kompanije i celokupnu javnost da se priključe akciji “Budi i TI na distanci sa supstancom”, tako što će  kroz kupovinu promo paketa direktno pomoći produkciji pozorišne  predstave“SOS”,  Promo paket obuhvata: DVD izdanje edukativno dokumentarnog filma “Supstancu na distancu” koji je akreditovan od strane Zavoda za unapredjivanje obrazovanje i vaspitanje Republike Srbije, Odluka broj 860-160/2012. od 9. maja 2012. godine, sa naslovom “Supstancu na distancu – zdravstveno vaspitni film u prevenciji zloupotrebe droga za školsku 2012/13. godinu i 2013/14. godinu”;

Takođe kupovinom promo paketa dobijaju se po dve ulaznice za “otvorenu probu”, ali i po dve ulaznice za premijeru  pozorišne predstave “S.O.S.”.

Na otvorenoj probi biće ponuđeno svima koji su kupili promo paket, da učestvuju u javnoj diskusiji, sa koje će zaključci biti dostavljeni Komisiji za borbu protiv droga Grada Novog Sada, Gradonačelniku Grada Novog Sada i svim poslanicima u Gradskoj skupštini Grada Novog Sada; na taj način svi koji budu kupili promo paket i budu učestvovali u aktivnostima akcije “Budi i TI na distanci sa supstancom”, daće svoj doprinos prevenciji droga u Gradu Novom Sadu.

Ovom akcijom postižemo još jedan i nama draži cilj, a to je da ponudimo svima koji žele da se uključe u rad na primarnoj prevenciji zloupotrebe supstanci, da to i učine kroz gledanje “otvorene probe” i učešće u javnoj diskusiji o pozorišnoj predstavi “S.O.S.” i prevenciji zloupotrebe supstanci u Gradu Novom Sadu i na taj način daju svoj doprinos primarnoj prevenciji droga u Gradu Novom Sadu.

Cena promo paketa je 10.000,00 dinara, a uplata se vrši na račun 310-8462-47 koji se vodi kod NLB Continental Banke Novi Sad.

Za više detalja i naručivanje vaučera za promo paket možete se obratiti na broj 064 3361 609.