Primenjena Muzika za Muzeje – Novi Model Razvoja Muzejske Publike – Pilot Istraživanje

0

BEOGRAD, 16. Decembar 2021. Prezentacija rezultata pionirskog naučno–umetničkog projekta „Primenjena muzika za muzeje: Slučaj muzeja nauke i tehnike u Beogradu“ održana je pred stručnom publikom u Muzeju nauke i tehnike u Beogradu. Projekt je pokrenuo Centar za primenjenu muziku – Beograd, uz podršku Muzeja nauke i tehnike – Beograd i Zavoda za proučavanje kulturnog razvitka,(….)

pročitaj više...

Razvoj i Primena Rendgenske Tehnologije Kod Srba – Od Tesle i Pupina Do Danas –

0

Galerija 51, 27. oktobar – 30. novembar 2021. Muzej nauke i tehnike otvorio je izložbu Razvoj i primena rendgenske tehnologije kod Srba – od Tesle i Pupina do danas. Izložbu su organizovali Muzej nauke i tehnike i Visaris uz podršku Ministarstva za kulturu i informisanje Republike Srbije. Autori izložbe su Jelena Jovanović Simić, Aleksandar Vl.(….)

pročitaj više...

Treći pozorišni festival „Upad” 2021

0
  • Picture 1
  • Picture 1.png 2

Treće izdanje pozorišog festivala “Upad“, koji je pre dve godine pokrenuo SKC Novi Sad biće održan od 18. do 25. oktobra u Fabrici SKCNS-a.. Ovaj pozorišni festival deo je evropskog projeka „BeSpectActive!” koji se bavi razvojem publike. SKCNS učestvuje u projektu kao partnerska organizacija. Osnovna ideja „Upada” je promovisanje i popularizacija pozorišne umetnosti za mlade,(….)

pročitaj više...

Konferencija za medije / Primenjena Muzika za Muzeje / Slučaj Muzeja Nauke i Tehnike u Beogradu

0
  • Marko Krstić, Zaprokul; Aleksandar Marković, CAM; Rifat Kulenović, MNT; Marko Krstić, Zaprokul; Aleksandar Marković, CAM; Rifat Kulenović, MNT;
  • Marko Krstić, Zaprokul; Aleksandar Marković, CAM; Rifat Kulenović, MNT; Marko Krstić, Zaprokul; Aleksandar Marković, CAM; Rifat Kulenović, MNT;
  • Marko Krstić, Zaprokul; Aleksandar Marković, CAM; Rifat Kulenović, MNT Marko Krstić, Zaprokul; Aleksandar Marković, CAM; Rifat Kulenović, MNT;

Razvoj podžanra primenjene muzike za muzeje i testiranje njenog uticaja na muzejske posetioce i razvoj publike BEOGRAD 15. Septembar 2021. Primenjena muzika za muzeje: Slučaj muzeja nauke i tehnike u Beogradu, naziv je naučno-umetničkog projekta koji je pokrenuo Centar za primenjenu muziku – Beograd, uz podršku Muzeja nauke i tehnike – Beograd i Zavoda za(….)

pročitaj više...

Testiranje Uticaja Primenjene Muzike Na Muzejsku Publiku

0
  • serbien_science_and_technology_musik
  • 900x600_Muzej-Nauke-i-tehnike-foto-Wikipedia-Darko-Gajic-Vanilica
  • 6cf3d5_0c659bf3b1474de1b5df185f80b8e4f5_mv2

Novi istraživači projekat razvoja publike Centara za primenjenu muziku, Beograd Beograd 1. Jul 2021. Centar za primenjenu muziku, Muzej nauke i tehnike u Beogradu, Earth PR i Zavod za proučavanje kulturnog razvitka Srbije, započeli su projekat podržan od Ministarstva kulture i informisanja Srbije o komponovanju, implementaciji i merenju uticaja originalno komponovane muzike na sadržaj muzeja(….)

pročitaj više...

Novi EKO Racing 100 RON

0
  • EKO-Racing-100-RON

Kompanija EKO Serbia najavila početak prodaje premium goriva EKO Racing 100 RON i veliku nagradnu igru Beograd, 17. jun 2021. – Komanija EKO Serbia, koju čini maloprodajna mreža od 55 benzinskih stanica, predstavila je novo, premium EKO Racing 100 RON gorivo. EKO Racing 100 RON je gorivo nove generacije, unapređene formule aditiva, povećane za 50%(….)

pročitaj više...

Razvoj Iks Talas Tehnologije Kroz Istoriju

0

Nova Nacionalna Izložba U Muzeju Nauke I Tehnoilogije U Beogradu BEOGRAD, 8. APRIL 2021. Nova nacionala izložba pod nazivom: „Razvoj rendgenskih tehnologija kod Srba od Tesle i Pupina do danas“, biće održana u Muzeju nauke i tehnike u Beogradu od 25. oktobra do kraja novembra 2021. godine. Izložbu je podržalo Ministarstvo kulture Srbije. Nikola Tesla(….)

pročitaj više...

Audio Komunikacija sa Publikom SANU Galerije

0
  • vladan

Razvoj publike SANU uz jednomesečnu primenjenu permanentnu muziku za izložbu o akademiku Vladanu Djordjeviću sad i u video verziji.

pročitaj više...